Povestea Noastra

Povestea „Briana” a inceput in anul 1995, cu fabricarea produselor de cofetarie si patiserie. Inca de la inceput, clientii ocazionali ne-au devenit prieteni fideli, deoarece stiau ca de fiecare data cand treceau pragul aveau sa fie intampinati de mirosul imbietor al prajiturilor.

Feedback-ul pozitiv ne-a convins ca in anul 2008 sa ne extindem activitatea, si sa oferim prietenilor nostri prajituri traditionale, precum amandina, savarina si eclerul, toate lucrate cu pricepere, folosind materii prime naturale de cea mai buna calitate.

Diversificarea activitatii a continuat si in anii urmatori, propunandu-ne sa imbunatatim permanent calitatea produselor noastre, pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.

Misiunea Noastra

Activam inr-un domeniu care nu permite greseli. Totul este calculat cu precizie matematica si ne place sa stim ca produsele ce ies din mainile noastre sunt menite sa aduca zambete si bucurie pe chipul si in inimile clientilor nostri. Aceasta e misiunea noastra – Fericirea!

Standardele Briana

Profesionalism la cel mai inalt nivel

Calitate superioara a produselor

Daruire pentru rezultate exceptionale

Pasiune pentru o meserie delicioasa

Perseverenta intr-un domeniu competitiv

Locatiile Noastre

Pentru ca ne place sa ne cunoastem clientii si sa vedem cine isi doreste dulceata in viata, va invitam sa ne cunoastem, in locatiile noastre din Buzau si Focsani.

Transilvaniei 333

Buzau

Carrefour

Buzau

Kaufland

Buzau

Trimite Mesaj

    Suna acum!